WIJ VERZENDEN GRATIS - België vanaf 70€ - Nederland vanaf 100€

Retourneren

Hoe kan u een product terugsturen

In onze webwinkel hebt u recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels, samen met de factuur, terug gestuurd te worden.

Retro Boutique kan artikelen slechts terugnemen indien ze voorzien zijn van het originele etiket en in een toestand verkeren waarin ze meteen terug in de winkel kunnen worden geplaatst en verkocht. Producten die duidelijke sporen van gebruik vertonen (vlekken van make-up, geurtjes, enz.) hoewel ze verder geen gebreken vertonen, kunnen wij niet meer verkopen. Bestelde artikelen kunnen binnen de 14 dagen teruggestuurd worden.

Hoe een artikel terugsturen?

Meld uw retour aan via info@retroboutique.be. 

Stuur uw artikel terug in oorspronkelijke staat met het originele etiket. Stop alle artikelen die u wenst terug te sturen in één pakket dat u verzend naar:

Retro Boutique
Oostmalseweg 78
2340 Beerse
België

De retourkosten zijn geheel voor eigen rekening.

Na goede ontvangst, met label, ontvangt u het aankoopbedrag terug op uw rekening. Indien u meerdere producten bestelde en u niet de volledige bestelling terugstuurd, wordt de verzendkost verrekend met het aan u terug te storten bedrag.

Wat met soldenartikelen?

Uiteraard mogen deze ook geretourneerd worden. Hiervoor gelden dezelfde stappen als hierboven beschreven. Soldenproducten hebben een afkoelingsperiode van zeven dagen. U ontvangt hiervoor een tegoedbon in uw account of u mag dit omruilen tegen iets anders, rekening houdend met het bedrag.

Idem artikelen die gekocht zijn met een actie.

 

x