Retourneren

Hoe kan je een product terugsturen? 

In onze webwinkel hebt u recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels, samen met de factuur, terug gestuurd te worden.

Retro boutique kan artikelen slechts terugnemen indien ze voorzien zijn van het originele etiket en in een toestand verkeren waarin ze meteen terug in de winkel kunnen worden geplaatst & verkocht. Producten die duidelijke sporen van gebruik vertonen (vlekken van make-up, geurtjes, enz.) hoewel ze verder geen gebreken vertonen, kunnen wij niet meer verkopen. Bestelde artikelen kunnen binnen de 14 dagen teruggestuurd worden.

Hoe een artikel terugsturen?

Meld uw retour aan via info@retroboutique.be. 


Stuur uw artikel terug in oorspronkelijke staat met het originele etiket. Stop alle artikelen die u wenst terug te sturen in één pakket dat u ons terugstuurt. Indien u een bestelling wenst te retourneren, gelieve dit op te sturen naar 

 

Karen Bastiaensen
tav Retro boutique
Welkomstraat 33
2960 Sint-Lenaarts

3) Na goed ontvangst, met label, ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug op uw rekening. 

Wat met soldenartikelen?

Uiteraard mogen deze ook geretourneerd worden. Hiervoor gelden dezelfde stappen als hierboven beschreven. Soldenproducten hebben een afkoelingsperiode van zeven dagen. U ontvangt hiervoor een tegoedbon of u mag dit omruilen tegen iets anders, rekening houdend met het bedrag.

Idem artikelen die gekocht zijn met een actie.

 

x