Over Ons

Lieve jij, klant, bezoeker, …

Wie ben ik? Eigenlijk een heel doodgewone vrouw met massa’s energie, doorzettingsvermogen, het hart op de tong, maar ook gevoelig en soms naïef. Bij deze ben ik meteen met de deur in huis gevallen.

 

Mijn naam is Karen Bastiaensen. Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en heb deze job ook enkele jaren gedaan. Voor de klas staan, kinderen iets leren, daar krijg je onmens veel voldoening van. In mijn ogen één van de fantastische jobs dat er bestaat! Maar naast de kinderen is er ook een berg papierwerk, vergaderingen, leerplannen,… Dit kreeg ik moeilijk georganiseerd en hierdoor ben ik veranderd van job. Momenteel ben ik te werk bij een bouwfirma. Hier doe ik planberekeningen, offertes, bestellingen,… Daarnaast doe ik, misschien net zoals jou, ook gewoon de kids naar school en de crèche, naar de winkel rijden, de was en de plas … De shop is mijn hobby, mijn passie, mijn vierde kindje. De voldoening die ik voorheen had van de kinderen in de klas, kan ik nu terugvinden bij mijn klanten.

 

 

Hoe kom ik er in godsnaam bij om naast de job, de kids, het huishouden toch nog iets extra te beginnen? Veel mensen hebben me eerder deze vraag gesteld.

 

Allereerst zoals in het begin geschreven staat, heb ik “geen stilzittend gat”. Ik heb veel om handen nodig om mijn energie kwijt te kunnen. Op een zonnige zondag, eind augustus 2015, zat ik op het terras een beetje weg te dromen. Ken je dat? Je hebt momenten dat je vooruit wilt in het leven en je hebt momenten dat je even stilstaat bij alles. Dit was zo’n moment van bewust even stilstaan. Wat heb ik al bereikt in mijn leven? Wat zou ik zeker nog willen doen? Je hebt maar één leven en het kan gedaan zijn voordat je het weet. Dat hebben wij hier jammer genoeg van dichtbij al meegemaakt. Jij waarschijnlijk ook wel ? Dit heeft me overtuigd om de shop op gang te trekken. Ik wil iets doen dat ik graag doe, iets waar ik, zoals ze het hier zeggen “mijn ei” in kwijt kan. Mijn adrenaline begon te stromen en ik ben zonder twijfelen er meteen ingevlogen. In minder dan twee maanden tijd stond de shop in zijn beginschoenen.  

 

Momenteel bouwen we steeds verder uit en dat allemaal mede dankzij mijn klanten. De lieve berichten, woorden, glimlachen, verhalen,… zorgen ervoor dat de ik elke dag vol kriebels in mijn buik weer opnieuw de mailbox en de bestellingen nakijk.

 

Ik hoop dat ik dit nog jaren kan doen, want kleding voor jou uitkiezen, vind ik geweldig.

 

Veel shopplezier!

 

Lieve groetjes Karen Bastiaensen

x