Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Blog

Hi iedereen

Een jaar geleden is Retro Boutique geboren. Op een zonnige zondagnamiddag, laatste weekend van augustus 2015, is het idee ontstaan om eens iets zots te doen. 
Het traditionele praatje was begonnen: de drukte op het werk, de stress in het huishouden, hobby's van de kinderen,... Tijd om naar een kledingswinkel te rijden was er nauwelijks. Als je dan een momentje gevonden hebt, dan wil je graag meteen gesteld geraken in de eerste winkel. Ken je dat gevoel dat je een halve dag uitgerekend hebt en dan thuiskomt met niets? Naarmate deze babbel vorderde, kreeg ik plots een ingeving. Waarom richten we niet zelf een shop op! Alle toffe dingen samenbundelen op één plekje! 

We zochten leuke, niet al te bekende merken tegen betaalbare prijzen. Dat was echt niet gemakkelijk. Voor ieder moet er wat wils zijn, vandaar de casual en de retro. 
De dag nadien zijn we meteen in actie geschoten en hebben we alles vorm proberen te geven. Een dikke maand later stonden de eerste items al online. Crazy! ;-)

Ondertussen zijn we een jaartje verder. We hebben verschillende livingen mogen zien (koopavonden), enkele evenementen meegedaan en veel boeiende mensen leren kennen. Nog steeds kunnen we zeggen dat we bij elke bestelling de kriebels in onze buiken krijgen. We steken enorm veel tijd in de shop, maar het is echt de moeite waard.
Je krijgt er veel voldoening van.  Het voelt niet aan als werken, maar als ontspanning. Onze mannen gaan graag crossen, klussen,... Wij runnen graag onze shop. ;-)

Ik ga jullie proberen op de hoogte te houden van ons "reilen en zeilen". Moesten jullie zelf met vragen zitten of ideetjes hebben om over te schrijven, laat het gerust weten.

groetjes

Karen en Liesbeth

Opmerkingen

Ik heb Karen vandaag leren kennen. En heb een leuke tante Betsy bij haar gekocht. Wat een leuke Job. Wat een leuke vrouw. Knap van je. Drie kids eniet man en nog een fultime Job. Zou ook wel iets voor mij zijn zo''n leuke kleding verkopen. Ik wens jullie veel succes. Grtjs Sabine
Nieuw bericht