Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Organiseren & aanmelden

Ben je geïnspireerd geraakt door onze collectie? Dan is het tijd om een party te organiseren!

Zo kan je onze kleding op je gemakje eens zien, voelen en passen. Je kan je inschrijven door het aanmeldingsformulier hieronder in te vullen, een bericht via facebook te sturen of te bellen naar 0478/35.78.63 (na 18.00 u).

Zo werkt het:

Het enige wat je hoeft te doen is een aantal (minimaal 6) vriendinnen, familieleden, collega`s, uit te nodigen en zorgen voor een hapje en een drankje. Wij doen de rest!

We spreken samen een datum en tijdstip af. Een leuk weetje is dat de gekochte kledij meteen mee naar huis genomen kan worden. Jij mag als gastvrouw voor 10% van de omzet aan korting uitkiezen. Dus hoe meer kopende gasten je hebt, hoe meer korting jij verdient.

De kledingparty doen we momenteel enkel in de omgeving van Antwerpen. Moest uw locatie verder gelegen zijn, dan bespreken we wat we kunnen doen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Groetjes Retro Boutique