Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Retourneren

Retourneren/Afkoelperiode

Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten).
U dient vooraf kenbaar te maken welk artikel u wilt omruilen of retourneren.Meld de retour/omwisseling via info@retroboutique.be.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding bij Retro Boutique (zie algemene voorwaarden). Na aanmelding van uw retour krijgt u van ons een bericht over de juiste retour procedure.

Retro Boutique zal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, inclusief de aangerekende verzendkosten naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Soldenproducten kunnen niet geretourneerd worden. Hieronder vallen ook de acties en promoties.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) via het retour formulier


DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER >>>

aan Retro Boutique kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP : het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient hetzelfde te zijn dan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Retro Boutique heeft gedaan, eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.