Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Wie is Retroboutique?

Toen we voor het eerst in contact kwamen met deze kledij dachten we: "Zoiets moet iedereen in zijn kast hebben hangen." De juiste kleding kan heel je dag bepalen. Wij houden van kleding die zowel casual als chique gedragen kan worden. Door middel van andere schoenen en accessoires te gebruiken, kan je een heel andere look creëren. Onze kledij is retro getint met een modern knipoog.

We zijn zorgvuldig op zoek gegaan naar de beste merken om telkens opnieuw een stijlvolle, persoonlijke collectie aan te bieden. We kopen niet grote aantallen aan, omdat we regelmatig willen vernieuwen. Uiteraard kan er steeds bij besteld worden.

Iedereen ziet er prachtig uit in kledij van Boutique Sourire.

Om al deze producten ook beschikbaar te kunnen stellen voor geheel België, hebben we besloten om onze webshop www.retroboutique.be te noemen. Wij hopen dat u even de tijd neemt om rustig door al onze categorieën en aanverwante producten te bladeren.

Alle aangeboden artikelen via onze webshop vallen onder de algemene voorwaarden van Boutique Sourire betreffende garantie en service-na-verkoop.

Indien u meer informatie wenst over een bepaald artikel, kan u ons bereiken op het nummer 0478/35.78.63 of via mail info@retroboutique.be

Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze winkel, gelegen te Sint-Lenaarts, Welkomstraat 33 om onze producten te komen bekijken of om uw bestelling af te halen (openingsuren zie contact).

Wij wensen u veel winkelplezier,

Karen Bastiaensen
Zaakvoerster Boutique Sourire